Waarneming anesthesioloog Bonaire start in 2020

Vacaturenummer 
8784
Functieomschrijving 

Het Ministerie van VWS werkt exclusief samen met BKV voor de inzet van professionals voor IC zorg op de Caribische eilanden. Via deze samenwerking is het mogelijk om op zzp- of detacheringsbasis in 2020 tijdelijk te werken bij het ziekenhuis op Bonaire. Stap jij op de vlucht?

Voor het ziekenhuis op Bonaire, Fundashon Mariadal, zijn wij op zoek naar anesthesiologen die in 2020 op het vliegtuig willen stappen om tijdelijk te werken bij het ziekenhuis. Je wordt ingezet voor de reguliere zorg en indien noodzakelijk ga jij samen met het COVID team van FM zorg verlenen aan COVID-patiënten. Heb jij ruimte in je agenda om in 2020 te starten bij Fundashon Mariadal?

Jij …

hebt een BIG-registratie als anesthesioloog;
bent in 2020 inzetbaar voor minimaal twee maanden;
bent bereid om Papiaments te leren.

Arbeidsvoorwaarden
Deze specifieke opdracht heeft BKV gekregen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, VWS. Je komt in dienst bij BKV en wordt ingeschaald conform de Nederlandse cao ziekenhuizen. Ook eventuele toelages zullen conform Nederlandse wetgeving zijn. Het is ook mogelijk om deze opdracht op zzp-basis te vervullen. Benieuwd wat er verder voor jou wordt geregeld? Neem contact op met het Caribische team van BKV. In ieder geval:

Retourticket;
Huisvesting;
Auto;
Begeleiding van sollicitatie tot het einde van jouw verblijf door het Caribische team;
Scholing en begeleiding.
Het is een vacature voor minimaal twee maanden. Een langere periode heeft de voorkeur. Het ziekenhuis heeft een 40-urige werkweek. Ook is het mogelijk om de opdracht op zzp-basis te vervullen.

Jouw nieuwe werkplek
Bonaire is een bijzondere gemeente van Nederland. Op het eiland spreekt twee derde van de bevolking Papiaments. Daarnaast spreekt men Nederlands en zijn Spaans en Engels ook veel gehoord. De officiële munteenheid is de Amerikaanse dollar. In vergelijking tot Nederland is het in de zomer zes uur vroeger en in de winter vijf uur. Samen met bijzondere gemeenten Saba en Sint Eustatius behoort Bonaire tot de BES-eilanden ‘Caribisch Nederland’. Bonaire ligt in het zuidelijke deel van de Caribische Zee en heeft ongeveer 19.200 inwoners.

Al ruim 15 jaar bemiddeld BKV zorgprofessionals, artsen en medisch specialisten naar de Nederlands Caribische eilanden. Door onze ervaring, jaarlijkse bezoeken aan de eilanden, onze collega Linda op Bonaire en onze emigratiecoach op Aruba weten wij precies wat er speelt. Ons Caribische team informeert, ondersteunt en voorziet jou van alle informatie over het wonen, werken en leven in het Caribisch gebied. En ook brengen wij jou graag in contact met professionals die eerder de uitdaging zijn aangegaan of die momenteel op het eiland wonen en werken. Het is niet zomaar een stap en daarom bieden wij jou de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt.

Wil jij direct meer informatie? Neem telefonisch of via de app contact op met Loes Broekaart via +31 6 - 20 03 68 95. Of stuur een mailtje naar l.broekaart@bkvgroup.eu

Wil je via Facebook op de hoogte blijven? Like dan onze FB pagina over het werken op de Caribische eilanden. We plaatsen wekelijks items en vacatures voor jou. Delen en reageren mag! Nieuws, vacatures, ervaringsverhalen en andere leuke wetenswaardigheden over Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, St. Eustatius en Saba vind je hier.

Ingang vacature 
woensdag, juni 10, 2020
Aantal FTE 
40.00
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
donderdag, december 31, 2020
Inlichtingen bij 
Loes Broekaart
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
l.broekaart@bkvgroup.eu of contact@bkvgroup.eu
E-mail 
l.broekaart@bkvgroup.eu
IC/Ziekenhuis 
Caribbean
Functie 
Intensivist
Duur aanstelling 
3 maanden
Telefoonnummer 
0620036895