Vacature Intensivist LangeLand Ziekenhuis

Primaire tabs

Functieomschrijving 

Wij zijn op zoek naar: Een Intensivist (0.65 - 0,8 FTE)

Onze Intensive Care
Binnen de Acute Zorg Afdeling in het Langeland Ziekenhuis werken de Intensive Care (level1), Spoedeisende Hulp, Afdeling Acute Opname en Coronary Care samen om de acute zorgvragen van de inwoners van de regio Zoetermeer optimaal te behandelen. Er heerst een prettige werksfeer waar patiëntvriendelijkheid en collegialiteit voorop staan. Alle voordelen van een relatief kleine organisatie op patiëntenzorg en werkklimaat zijn hier evident. De positieve feedback van patiënten en hun naasten bevestigt deze doelstelling.
De afdeling Intensive Care is fysiek gecombineerd met de Coronary Care Unit en bestaat uit tien bedden waarvan drie met beademingsmogelijkheden (inclusief optiflow). De Coronary Care valt buiten de verantwoordelijkheid van de Intensivisten, maar er is laagdrempelig overleg.
De vakgroep Intensivisten bestaat uit 4.4 fte waarin 5 Intensivisten met verschillende basisspecialismen werkzaam zijn (Interne Geneeskunde, Longgeneeskunde en Anesthesiologie). De Intensivist is 7 x 24 uur aanwezig in het ziekenhuis. Dit wordt in een full time dienstverband gerealiseerd met twee keer per week een dienst van 25 uur met dienstoverdracht tijdens het multidisciplinair overleg van 12.00 - 13.00 uur. Er zijn geen arts-assistenten aanwezig binnen de vakgroep, wel is er met name in de avond- en nachturen betrokkenheid bij de arts-assistenten op de Spoedeisende Hulp.
De Intensivist vormt samen met de IC verpleegkundige het Spoed Interventie Team en is onder andere actief betrokken bij de opvang van vitaal bedreigde patiënten op de Spoedeisende Hulp. De vakgroep Intensive Care heeft indien nodig overleg met de Intensivisten uit de Reinier HAGA Groep. Daarnaast spelen de Intensivisten een belangrijke rol bij de scholingsmomenten m.b.t. de acute zorg binnen het ziekenhuis (IC verpleegkundigen, SIT training, reanimatie training, onderwijs voor SEH artsen),

Wij vragen
Een Intensivist met een ondernemende geest die zelfstandig en flexibel is. Naast het leveren van uitstekende patiëntenzorg gaat u ons helpen de afdeling verder op te bouwen tot de essentiële bouwsteen die de Intensive Care voor ons ziekenhuis is. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt goed werken in teamverband, maar bezit tevens aantoonbare zelfstandigheid.

Wij bieden
Onze Intensive Care biedt een interessante en veelzijdige functie op een dynamische afdeling waarbij u samen met een enthousiast team de kwaliteit van zorg op een hoger peil kunt brengen. Dit doet u in een ziekenhuis met een prettige, vriendelijke werksfeer, waar veel waarde wordt gehecht aan goed intercollegiaal contact en waarin patiëntgerichtheid hoog in het vaandel staat. U wordt volwaardig lid van de Medische Staf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS, CAO-Ziekenhuizen.

Aanvullende informatie
Wij zijn graag bereid verdere inlichting rondom deze functie te geven. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer drs. M. E. Seubert, Internist -Intensivist en Medisch Manager IC, e-mail: m.seubert@llz.nl of mevr. C. Visser, Lijnmanager Acute Zorg, telefoonnummer 079-3462475.
Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt u voor 14 januari 2019 richten aan het LangeLand Ziekenhuis, afdeling P&O, Toneellaan 1, 2725 NA Zoetermeer of per e-mail PenO@llz.nl.

Kernwaarden
Binnen onze organisatie vormen de vijf kernwaarden van de Visie op zorg: ‘Betrokken, Betrouwbaar, Gastvrij, Respectvol en Deskundig’ de basis van ons dagelijkse gedrag en handelen.
Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Ingang vacature 
zaterdag, december 22, 2018
Uiterlijk reageren op vacature 
zaterdag, januari 19, 2019
IC/Ziekenhuis 
Het LangeLand Ziekenhuis
Functie 
Intensivist