Vacature anesthesioloog-intensivist

Vacaturenummer 
1
Functieomschrijving 

Het Amphia Ziekenhuis is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Als STZ ziekenhuis loopt het Amphia ziekenhuis voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie Molengracht in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.
Het medisch specialistisch bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia biedt toegankelijke, efficiënte en veilige basis-, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Naast patiëntenzorg wordt veel aandacht geschonken aan onderwijs, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek.
De vakgroep anesthesiologie zoekt per direct een:

Chef de Clinique Anesthesioloog-Intensivist (0.8-1.0 fte)

De vakgroep anesthesiologie, intensive care en pijngeneeskunde bestaat uit 29 anesthesiologen en 2 internist-intensivisten. De anesthesiologen zijn werkzaam in alle deelgebieden van het vak. Binnen de vakgroep anesthesiologie zijn er 4 interessegebieden: algemene anesthesie, cardioanesthesie, pijnbehandeling en intensive care.

De vakgroep bestaat verder uit algemeen anesthesiologen, cardio-anesthesiologen (1500 ingrepen per jaar) en intensivisten (24 bedden). Allen nemen deel aan de algemene anesthesiologische activiteiten. De IC werkzaamheden worden als hoofdbehandelaar verricht in samenwerking met 2 internist-intensivisten (welke deel uitmaken van de vakgroep) en een longarts-intensivist. Onderwijs en management zijn een essentieel onderdeel van ons takenpakket. De maatschap kent een beperkte parttime regeling.

Uw profiel
U bent een enthousiaste en gedreven collega met goede contactuele eigenschappen om in een breed team te functioneren en heeft de vaardigheden om de algemene anesthesiologie en intensive care in de volle breedte uit te kunnen oefenen.

Ons aanbod per direct:
- Werkzaam op intensive care en de algemene anesthesiologie.
- Het betreft een tijdelijke aanstelling met arbeidsvoorwaarden conform de AMS-regeling. De Chef de Clinique komt in loondienst van het MSB-A.
- Gezien de grootte van de vakgroep zullen in de nabije toekomst weer mogelijkheden zijn om toe te treden tot de vakgroep. Uiteindelijke toetreding tot de vakgroep vindt plaats volgens gemaakte afspraken in de coöperatie MSB-A. Het MSB-A kent een uniforme toetredingsregeling.

Ingang vacature 
donderdag, september 10, 2020
Aantal FTE 
1.00
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
zaterdag, oktober 10, 2020
Inlichtingen bij 
Dhr. S. Boeckx, anesthesioloog en voorzitter van de vakgroep, (076) 595 1523 en mevr. S.I.M. van Zijll Langhout-Kokke, anesthesioloog-intensivist (076) 595 5244.
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
Richten aan het Stafbureau MSB-A, t.a.v. R.S. Djamin, voorzitter Bestuur MSB-A of per e-mail naar msba-secretariaat@amphia.nl.
E-mail 
msba-secretariaat@amphia.nl.
IC/Ziekenhuis 
Amphia Ziekenhuis Breda
Functie 
Anesthesioloog-intensivist