Terug Anesthesioloog waarneming voor 6 weken

Vacaturenummer 
8754
Functieomschrijving 

Via het Ministerie van VWS krijg jij de kans om tijdelijk te gaan werken op Sint Maarten bij Sint Maarten Medical Center. Vanaf 1 augustus tot het einde van het jaar zijn er waarneemmogelijkheden vanaf 6 weken.

Voor versterking van de medische capaciteit van de acute zorg is er extra medisch personeel nodig op Sint Maarten. Voor de acuutheid zijn er recent Amerikaanse IC teams (AMI) ingezet. Zij blijven tot medio augustus en aansluitend zal er team vanuit Nederland worden ingezet waarvan jij onderdeel wordt. Je wordt ingezet op de reguliere zorg en indien nodig op de mobiele IC units voor COVID-19 patiënten.

Vanaf medio augustus 2020 tot het einde van het jaar is het mogelijk om een waarneming te doen van één maand. Uiteraard gaat de voorkeur uit naar medisch specialisten die langer dan één maand willen waarnemen. Er is inmiddels een grote lading medische apparatuur, medicijnen en beschermingsmateriaal naar Sint Maarten gevlogen. Hiermee zijn er extra IC-beademingsplekken gerealiseerd bij het ziekenhuis. De plekken zijn bedoeld voor patiënten van alle eilanden in het Caribische deel van het Koninkrijk.

Jij …
hebt een BIG-registratie als anesthesioloog;
bent beschikbaar voor minimaal zes weken;
kunt je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels;
een Nederlands of Amerikaans paspoort.

Arbeidsvoorwaarden
Voor jouw inzet krijg je uiteraard een mooi salaris conform de Nederlandse cao ziekenhuizen. Daarnaast krijg jij: een retourticket, huisvesting en een auto.

Verder is er begeleiding vanaf jouw sollicitatie tot het einde van jouw verblijf door het Caribische team van BKV. Het is een opdracht voor minimaal zes weken per medio augustus. Ook is het mogelijk om later in het jaar waar te nemen of voor een langere periode te gaan. Het ziekenhuis kent een 40-urige werkweek. Liever deze opdracht op zzp-basis uitvoeren? Dat is ook mogelijk.

Jouw nieuwe werkplek
Sint Maarten (SXM) is een eiland in de Caribische zee. Het eiland is verdeeld in een noordelijk Frans deel (St. Martin) en een zuidelijk Nederlands deel. Het totale eiland heeft een oppervlakte van 87km2 en er wonen 75.000 inwoners op het eiland. Er is vrij verkeer tussen beide eilanddelen. De officiële taal is Nederlands echter wordt er op het Nederlandse deel van het eiland voornamelijk Engels gesproken. Er wordt betaald met de Antilliaanse gulden. Samen met Statia en Sint Eustatius behoort Sint Maarten tot de SSS-eilanden en de Bovenwindse Eilanden. Op het eiland wordt veel gedoken door de mooie koraalriffen en er is een prachtige natuur met grote diversiteit aan plantensoorten. Er komen jaarlijks veel toeristen naar het eiland. Het ziekenhuis op Sint Maarten heet St. Maarten Medical Center (SMMC).

Al ruim 15 jaar bemiddeld BKV zorgprofessionals, artsen en medisch specialisten naar de Nederlands Caribische eilanden. Door onze ervaring, jaarlijkse bezoeken aan de eilanden, onze collega Linda op Bonaire en onze emigratiecoach op Aruba weten wij precies wat er speelt. Ons Caribische team informeert, ondersteunt en voorziet jou van alle informatie over het wonen, werken en leven in het Caribisch gebied. En ook brengen wij jou graag in contact met professionals die eerder de uitdaging zijn aangegaan of die momenteel op het eiland wonen en werken. Wil jij direct meer informatie? Neem telefonisch of via de app contact op met Loes Broekaart via +31 6 20 03 68 95. Of stuur een mailtje naar l.broekaart@bkvgroup.eu

Ben jij de zorgprofessional die wij zoeken?
Het is niet zomaar een stap en daarom bieden wij jou de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt. Wil je via Facebook op de hoogte blijven? Like dan onze FB pagina over het werken op de Caribische eilanden. We plaatsen wekelijks items en vacatures voor jou. Delen en reageren mag! Nieuws, vacatures, ervaringsverhalen en andere leuke wetenswaardigheden over Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, St. Eustatius en Saba vind je hier. Is deze COVID-19 vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert. Dan ontvang je passende vacatures.

Ingang vacature 
donderdag, juni 11, 2020
Aantal FTE 
40.00
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
donderdag, december 31, 2020
Inlichtingen bij 
Loes Broekaart
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
l.broekaart@bkvgroup.eu / contact@bkvgroup.eu
E-mail 
l.broekaart@bkvgroup.eu
IC/Ziekenhuis 
Caribbean
Functie 
Anesthesioloog-intensivist
Duur aanstelling 
1 maanden
Telefoonnummer 
+31 6 20 03 68 95