In Sneek hebben we de ruimte! PLUS nog plek voor een Anesthesioloog-intensivist

Vacaturenummer 
2022-2
Functieomschrijving 

Wij hebben de ruimte! PLUS nog plek voor een Anesthesioloog-intensivist

Anesthesioloog-intensivist (0.8 FTE)

Als je het water meerekent, is Friesland de grootste provincie van Nederland met het meeste water. En het minst bevolkt per km2. Op maar een uurtje rijden van Amsterdam. Pluspunt: hier heb je de ruimte. Voor je ambities, verantwoordelijkheden, wensen en dromen.

MSB Cureo geeft je die ruimte en biedt die pluspunten. De ruimte om je te ontplooien en te ondernemen in jouw vakgebied. En om samen te werken aan de zorg van de toekomst. Bij ons werk je in de breedte, in een hecht collegiaal netwerk, met korte lijnen en echt persoonlijke patiënten zorg. Nog een pluspunt van werken bij Cureo is de zeer prettige woon- en werk omgeving van Sneek.

Bij Cureo werken 12 anesthesiologen, waarvan 5 als anesthesioloog-intensivist en 3 als pijnspecialist. De OE Anesthesiologie heeft een veelzijdige en coördinerende rol in de organisatie van de Intensive Care, OK, hyperbare geneeskunde en pijngeneeskunde.
De Intensive Care bestaat uit 7 beademingsbedden en is voorzien van PDMS, CVVH, PICCO, ECHO. De NICE-registratie waaraan de Intensive Care deelneemt heeft consequent zeer goede resultaten.
Het OK-complex bestaat uit 6 operatiekamers en een 12-beds recovery voor meer dan 10.000 anesthesie procedures per jaar.
In 2022 zal er begonnen worden met de bouw van een nieuw ok-complex, met ruime state of the art operatiekamers.

Kortom wij bieden je een boeiende en interessante functie op een veelzijdige plek!
Dus ben je een teamspeler met multidisciplinaire ondernemingszin en niet bang voor water? Neem dan de ruimte, die Cureo en Friesland je bieden. Ruimte om te werken, te vernieuwen, te wonen, te watersporten, op te groeien en lekker te leven. Ben je binnenkort klaar met je opleiding? Reageer dan ook zeker op deze vacature.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met L.I. Janssen (anesthesioloog) of K.S. Arnold (anesthesioloog-intensivist) via 0515-488888. Zend je sollicitatie inclusief CV vóór 14 januari 2022 a.s. naar bestuurmsb@antonius-sneek.nl t.a.v. mw. A.M. Cramer.

Ingang vacature 
dinsdag, februari 1, 2022
Aantal FTE 
0.80
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
vrijdag, januari 14, 2022
Inlichtingen bij 
L.I. Janssen of K.S. Arnold
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
bestuurMSB@antonius-sneek.nl
E-mail 
BestuurMSB@antonius-sneek.nl
IC/Ziekenhuis 
Antonius Ziekenhuis Sneek - Emmeloord
Functie 
Anesthesioloog-intensivist
Duur aanstelling 
12 maanden
Telefoonnummer 
0515-488888