MasterclassIC 2021

Beste fellows en jonge klaren,

Jullie opleiding is getekend door COVID. Een unieke tijd, waarin je ongetwijfeld veel hebt geleerd over bijvoorbeeld beademing, ARDS en samenwerken. Ook een tijd waarin jullie keihard hebben gewerkt, extra diensten hebben gedaan en samen met velerlei ondersteuners uitstekende IC zorg hebben verleend. Tegelijkertijd is het voor veel van jullie helaas ook zo, dat jullie onderwijs momenten hebben gemist en minder exposure hadden aan niet-COVID patiënten.
Als opleiders en GIC willen we daarom iets voor jullie terugdoen. Op 9-10-11 september organiseren we een masterclass IC om hiaten te vullen, kennis te verdiepen en praktische vaardigheden te trainen.

Wat krijg je?
Super interessante en interactieve onderwijssessies in kleine groepen en hands-on skills training. Zoals, wat te doen met de bloedende traumapatiënt die een DOAC gebruikt? Wat te doen bij de patiënt met een verlaagd bewustzijn? Wat te doen bij een acute stop van je ECMO? Dit alles door uitstekende docenten-koppels van intensivisten en niet-intensivisten. Plus de mogelijkheid om zelf je programma samen te stellen. Je verblijft samen met alle deelnemers in een hotel en wordt voorzien van hapjes en drankjes. 

Wil je deelnemen?
Leuk! Deelnemen 
tot deelname vóór dinsdag 27 april doorgeven via deze link: https://forms.gle/m1hBHCUmme8jPKpz6

Let op!
Om het rendement van deze dagen zo hoog mogelijk te houden, is er een beperkt aantal plaatsen. Als het animo de capaciteit overstijgt, zullen de opleiders samen kijken wie er het meeste last hebben gehad van COVID.
De mensen die kunnen deelnemen, krijgen begin mei de inschrijfmodule waarin je je keuzes kan doorgeven. Er komt een wachtlijst voor de niet-geplaatste fellows/jonge klaren en als het een succes is, herhalen we de masterclass in 2022.

 

Met vriendelijke groet,

 

namens alle opleiders en de fellowcommissie,

Monika Kerckhoffs en Dennis Ellenbroek