Longarts waarneming Curaçao

Functieomschrijving 

Ben jij longarts en sta jij al in de startblokken om op zeer korte termijn Curaçao te vliegen? Per direct tot 28 februari 2021.

JOUW NIEUWE BAAN
Jouw expertise als longarts wordt ingezet ter ondersteuning van het COVID-team om de pandemie te daar bestrijden. Gezien de situatie hier in Nederland is de verwachting dat je als longarts ervaring hebt met COVID-patiënten. Dat komt op Curaçao goed van pas!

Ga jij via het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gedurende waarnemen in het CMC? In opdracht van het Ministerie van VWS is BKV dringend op zoek naar een waarnemend longarts. Als je snel inzetbaar bent, komen we graag met jou in contact!

JOUW NIEUWE WERKPLEK
Curaçao is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het is één van de grootste eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen. Het eiland heeft ongeveer 158.000 inwoners. Naast Nederlands zijn de officiële talen Engels en Papiaments. Het eiland heeft een heerlijk klimaat en biedt mooie stranden, historie in overvloed, zwemmen met dolfijnen en overweldigende natuur.

WAT BRENG JE MEE?
- Een BIG-registratie als longarts.
- Bij voorkeur ervaring met COVID-19 en/of IC-ervaring.
- Kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
- Een Nederlands of Amerikaans paspoort.
- Je bent zo snel mogelijk beschikbaar met een minimale periode van weken.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wat krijg je?
- een retourticket.
- een bonus van 500 euro
- huisvesting.
- begeleiding van sollicitatie tot het einde van jouw verblijf door het Caribische team.

Het betreft een waarneemperiode van één maand. Je werkt 45 uur per week. Het is mogelijk om op zzp-basis te werken. Ook detachering is mogelijk. Wanneer je gedetacheerd wordt zijn de arbeidsvoorwaarden conform de Nederlandse cao ziekenhuizen.

BEN JIJ DE ZORGPROFESSIONAL DIE WIJ ZOEKEN?
Al ruim 15 jaar bemiddeld BKV zorgprofessionals, artsen en medisch specialisten naar de Nederlands Caribische eilanden. Door onze ervaring, jaarlijkse bezoeken aan de eilanden, onze collega Linda op Bonaire en onze emigratiecoach op Aruba weten wij precies wat er speelt. Ons Caribische team informeert, ondersteunt en voorziet jou van alle informatie over het wonen, werken en leven in het Caribisch gebied.

Ook brengen wij jou graag in contact met professionals die eerder de uitdaging zijn aangegaan of die momenteel op het eiland wonen en werken. Het is niet zomaar een stap en daarom bieden wij jou de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt.

Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Consultant Healthcare Lizeke de Clerck via +31 888 – 22 55 88 of mobiel +31 6 - 20 31 17 23 of per mail via lizeke@bkv.jobs.

Ingang vacature 
vrijdag, december 11, 2020
Aantal FTE 
1.00
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
zondag, januari 24, 2021
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
https://bkv.jobs/nl/vacatures/medisch-specialist/longarts-waarneming-curacao---inzet-covid-project-corona-willemstad/sollicitatie-start#Solliciteren
E-mail 
lizeke@bkv.jobs
IC/Ziekenhuis 
Dr. Horacio E. Oduber Hospital
Functie 
Longarts-intensivist
Telefoonnummer 
+31 6 - 20 31 17 23