Internist waarneming Curaçao

Functieomschrijving 

Vlieg naar jouw tijdelijke werkplek op Curaçao. Je kunt per direct aan de slag tot 28 februari, via het Ministerie van VWS.

JOUW NIEUWE BAAN
Ter ondersteuning van het COVID-team wordt jouw expertise op het gebied van infectieziekte ingezet om de pandemie te bestrijden. Bij voorkeur heb jij een specialisatie op het gebied van infectieziekten.

Ga jij via het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gedurende waarnemen in het CMC? In opdracht van het Ministerie van VWS is BKV dringend op zoek naar een waarnemend internist-infectioloog. Als je snel inzetbaar bent, komen we graag met jou in contact!

JOUW NIEUWE WERKPLEK
Curaçao is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het is één van de grootste eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen. Het eiland heeft ongeveer 158.000 inwoners. Naast Nederlands zijn de officiële talen Engels en Papiaments. Het eiland heeft een heerlijk klimaat en biedt mooie stranden, een historie in overvloed, zwemmen met dolfijnen en overweldigende natuur.

Op het eiland wordt veel gedoken door de mooie koraalriffen en er is een prachtige natuur met grote diversiteit aan plantensoorten. Er komen jaarlijks veel toeristen naar het eiland.

WAT BRENG JE MEE?
- Een BIG-registratie als internist.
- Ruime ervaring met infectieziekten, bij voorkeur een specialisatie.
- Bij voorkeur ervaring met COVID-19 en/of IC-ervaring.
- Kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
- Een minimale beschikbaarheid van een maand.
- Een Nederlands of Amerikaans paspoort.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wat krijg je?
- Een retourticket.
- Een bonus van 500 euro.
- Huisvesting.
- Begeleiding van sollicitatie tot het einde van jouw verblijf door het Caribische team.

Het betreft een waarneemperiode van één maand. Je werkt 45 uur per week. Het is mogelijk om op zzp-basis te werken. Ook detachering is mogelijk. Wanneer je gedetacheerd wordt zijn de arbeidsvoorwaarden conform de Nederlandse cao ziekenhuizen.

BEN JIJ DE ZORGPROFESSIONAL DIE WIJ ZOEKEN?
Al ruim 15 jaar bemiddeld BKV zorgprofessionals, artsen en medisch specialisten naar de Nederlands Caribische eilanden. Door onze ervaring, jaarlijkse bezoeken aan de eilanden, onze collega Linda op Bonaire en onze emigratiecoach op Aruba weten wij precies wat er speelt. Ons Caribische team informeert, ondersteunt en voorziet jou van alle informatie over het wonen, werken en leven in het Caribisch gebied.

Ook brengen wij jou graag in contact met professionals die eerder de uitdaging zijn aangegaan of die momenteel op het eiland wonen en werken. Het is niet zomaar een stap en daarom bieden wij jou de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt.

Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Consultant Healthcare Lizeke de Clerck via +31 888 – 22 55 88 of mobiel +31 6 - 20 31 17 23 of per mail via lizeke@bkv.jobs.

Ingang vacature 
vrijdag, december 11, 2020
Aantal FTE 
1.00
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
zondag, januari 24, 2021
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
https://bkv.jobs/nl/vacatures/medisch-specialist/internist-waarneming-curacao-met-ervaring-met-infectieziekten-willemstad/sollicitatie-start#Solliciteren
E-mail 
lizeke@bkv.jobs
IC/Ziekenhuis 
AMC Amsterdam
Functie 
Internist-intensivist
Telefoonnummer 
+31 6 - 20 31 17 23