Intensivist(en) (100%, parttime bespreekbaar)

Functieomschrijving 

Locatie
Maasziekenhuis Pantein te Beugen (gemeente Boxmeer is) een regionaal algemeen ziekenhuis dat zich richt op de 130.000 bewoners van de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het ziekenhuis is modern, kleinschalig en overzichtelijk. Het personeel is vriendelijk, gastvrij en professioneel. Maasziekenhuis Pantein beschikt over 150 bedden, er werken ruim 90 medisch specialisten verdeeld over 20 medisch specialismen. Maasziekenhuis Pantein beschikt over een gecombineerde afdeling Intensive Care (IC) en Coronary Care Unit (CCU). In de avond, nacht en weekenden heeft de afdeling ook een verkoeverfunctie. De afdeling beschikt over acht bedden, waarvan maximaal vijf bedden met een beademingsvoorziening (invasief, non-invasief of Optiflow).

Wat vragen wij van jou?
De vakgroep Intensive Care zoekt uitbreiding om op korte termijn een 24/7 aanwezigheid van intensivisten te bereiken (closed-format). Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze collegae, die het IC team willen ondersteunen. Naast vakinhoudelijke kwaliteiten dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Je dient een teamspeler te zijn en bereid te zijn te participeren in organisatorische activiteiten binnen de ziekenhuisorganisatie. De ambitie is om de IC-capaciteit in de toekomst te laten groeien en op korte termijn over te gaan naar een closed-format bezetting. Er is veel aandacht voor uitbreiding van mogelijkheden en CVVH wordt op korte termijn geïmplementeerd.
Ook intensivisten in het laatste jaar van hun opleiding worden uitgenodigd om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?

Een prettige werksfeer met korte lijnen en goede onderlinge collegialiteit. Een streekziekenhuis gericht op patiëntenzorg, maar met zeer nauwe samenwerking met het RadboudUmc. De specialisten in de vakgroep zijn werkzaam in loondienst. Wij bieden in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Met betrekking tot de honorering is de AMS regeling van toepassing.

Meer weten?
Met vragen kan je contact opnemen met Inge Janssen, intensivist (e-mail ing.janssen@pantein.nl of telefoonnummer 0485-846175) of Ralf Vromans, intensivist (e-mail r.vromans@pantein.nl of telefoonnummer 0485-846254).

Uiterlijke datum reactie
31 december 2021

Wie zijn wij?
Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. De organisatie heeft één van de meest brede portfolio's van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en services aan huis. Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met RadboudUmc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten.
Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod. Hiermee ondersteunt Pantein een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.
Als Intensive Care zijn wij aangesloten bij het netwerk-IC Nijmegen en omstreken, waardoor er een goede en nauwe samenwerking is met deze ziekenhuizen met onder andere de mogelijkheid tot uitwisseling van verpleegkundigen en intensivisten.

Op www.werkenbijpantein.nl vind je al onze vacatures en meer informatie over Pantein als werkgever. Op www.pantein.nl lees je meer over onze organisatie in het algemeen.

Ingang vacature 
woensdag, oktober 20, 2021
Aanstelling 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature 
vrijdag, december 31, 2021
Inlichtingen bij 
Inge Janssen, intensivist (e-mail ing.janssen@pantein.nl of telefoonnummer 0485-846175) of Ralf Vromans, intensivist (e-mail r.vromans@pantein.nl of telefoonnummer 0485-846254)
E-mail 
ing.janssen@pantein.nl of r.vromans@pantein.nl
IC/Ziekenhuis 
Maasziekenhuis
Functie 
Intensivist
Telefoonnummer 
0485-846175 of 0485-846254