Intensivisten

Functieomschrijving 

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

De vakgroep Intensive Care bestaat uit 8 intensivisten (7,0 Fte). Het verpleegkundig team (51 FTE) speelt een belangrijke rol binnen onze afdeling en zijn erg betrokken bij de organisatie. In 2017 is onze nieuwe afdeling in gebruik genomen en op dit moment zijn er 12 bedden operationeel. Onze Intensive Care voldoet aan de laatste inzichten als het gaat om patiënt – en verpleegkundig comfort. Zo heeft elke kamer o.a. beademings- en dialysefaciliteiten, zijn verpleegkundige hulpmiddelen geïntegreerd in de patiëntenkamers, alle medische hulpmiddelen zijn aanwezig en beschikken we over dynamische verlichting van de kamers.
De patiëntenpopulatie en –pathologie is zeer divers en omvangrijk. Daarnaast is de ZGT een expertisecentrum voor grote vaatchirurgie, slokdarm-/maagchirurgie, grote urologische ingrepen en longchirurgie.
ZGT is een opleidingsziekenhuis en de Intensive Care participeert in de opleiding van AIOS, co- assistenten. De IC afdeling heeft een actief opleidingsbeleid voor IC- verpleegkundigen. De intensivisten en verpleegkundigen verzorgen onderwijs zowel binnen als buiten de Intensive Care en nemen wij deel aan wetenschappelijk onderzoek.
Onze afdeling participeert actief binnen het regionale netwerk van Monico (Midden-Oost-Nederlandse Intensive Care Organisatie.

Wegens vertrek van twee collega's zijn we op zoek naar
Twee intensivisten (0,8 fte)

Wie zoeken wij
Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze en antegraad opgeleide intensivist, die ons team komt versterken. Wij zoeken een collega die een teamspeler is, goede communicatieve vaardigheden heeft en zich samen met de verpleegkundigen inzet voor uitmuntende patiëntenzorg.
Subspecialisatie of expertise op een bepaald deelgebied wordt op prijs gesteld. Er wordt een actieve bijdrage van u verwacht aan onze opleidingsactiviteiten en wetenschappelijk onderzoek. Wij waarderen het enorm als u een dag met ons meeloopt, zodat u een indruk krijgt van wat onze Intensive Care te bieden heeft.

Wat bieden wij
U komt te werken op een moderne en uitstekend uitgeruste afdeling met betrokken en vriendelijke verpleegkundigen en goede collegiale verhoudingen. Daarnaast staat de ZGT Academie tot uw beschikking met veel mogelijkheden voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Wij zijn ambitieus en hopen met u te bouwen aan een mooie toekomst.

ZGT ligt in een prachtige regio met veel mogelijkheden voor ontspanning en is een prachtige woonomgeving en heeft bovendien een aantrekkelijke woningmarkt. Inschaling vindt plaats conform goede AMS-voorwaarden. Op dit moment hebben we één vacature voor onbepaalde tijd en een vacature voor bepaalde tijd, voor de duur van één jaar.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. A.W.M.M. Koopman-van Gemert, voorzitter en medisch manager vakgroep Intensive Care, telefoonnummer 088-7085094 of 06-55338987; e-mail: a.vgemert@zgt.nl of de dienstdoend intensivist, telefoon 088-708 3230.
Op www.zgt.nl vindt u meer informatie over ons ziekenhuis.

Uw sollicitatie stuurt u vóór 23 oktober 2020 via deze link: https://bit.ly/36CJXlR

Ingang vacature 
dinsdag, oktober 6, 2020
Uiterlijk reageren op vacature 
vrijdag, oktober 23, 2020
IC/Ziekenhuis 
Ziekenhuis Groep Twente
Functie 
Intensivist