Intensivisten

Vacaturenummer 
135
Functieomschrijving 

Wat ga je doen

Als één van de intensivisten werk je per toerbeurt als coördinerend intensivist voor de IC en coördineer je de dagelijkse medische zorg, heb je een consultfunctie voor de verpleegafdelingen en SEH en participeer je in het Spoed Interventie Team en het Reanimatieteam.
Samen met de collega-intensivisten geef je onderwijs aan verpleegkundigen, a(n)ios, coassistenten en collega-specialisten, leid je aios, coassistenten, PA’s, practitioners en verpleegkundigen op en neem je deel aan afdelings- en ziekenhuiswerkgroepen.
Daarnaast bouw je samen met je collega’s aan de zorg, netwerken, uitdagingen en ontwikkelingen waar de Intensive Care en het Alrijne ziekenhuis de komende jaren voor staan.

Wij zoeken 2 collega’s, beiden met een aanstelling van 0,6 – 1,0 fte

Beiden zijn echte teamplayers.

Een van de nieuwe collega’s is een netwerker, innovatief en flexibel, die als katalysator samen met de collega’s de toekomst van de vakgroep en afdeling gaat vormgeven. Hij/zij brengt in onze vakgroep relevante ervaringen mee voor de uitdagingen waar wij voor staan en is bv. betrokken geweest bij een recente nieuwbouw, het opzetten van een medium care unit of integratie van (regionale) acute zorg.
De andere nieuwe collega brengt met enthousiasme een goede aanvulling op het profiel van onze vakgroep, qua interessegebied en competenties.

Ingang vacature 
donderdag, december 17, 2020
IC/Ziekenhuis 
Alrijne Zorggroep, Leiderdorp
Functie 
Intensivist