Intensivist waarneming Aruba, kort of langdurig mogelijk

Primaire tabs

Vacaturenummer 
41394
Functieomschrijving 

Reactiedatum en ingangsdatum in overleg te bepalen!

Werken op een IC met goede werksfeer? BKV is regelmatig op zoek naar waarnemend intensivisten. In 2019 zijn er weer mogelijkheden op Aruba..

Op de afdeling Intensive Care zijn momenteel drie fulltime intensivisten in loondienst van het hospitaal werkzaam. Je maakt deel uit van een enthousiast internationaal team met vriendelijke en behulpzame collega's die jouw inzet waarderen. Lees ook het mooie ervaringsverhaal van een collega intensivist!

Werkzaamheden:
De afdeling ICU / MCU telt 6 bedden waarvan één MC bed. Het betreft een intensivist-guided ICU. De intensivisten zijn geen hoofdbehandelaars en alles wordt handmatig gedaan (papierwerk). Er werken op deze afdeling geen co-assistenten.

Op doordeweekse dagen werk je dagdiensten van 7.00 tot 15.00 uur en avond-/nachtdiensten van 15.00 tot 7.00 uur. Voor de avond- en nachtdiensten hoeft de intensivist niet lijfelijk aanwezig te zijn. De intensivist is wel aanwezig bij de overdracht om 14.30 uur en voor eventuele opnames. Er is geen back-up van de anesthesiologen voor de diensten.

De drie intensivisten draaien om de drie dagen een 24-uurs dienst. Dit betekent dat je niet een volledig weekend dienst hebt. In het weekend is de intensivist lijfelijk aanwezig om de opgenomen patiënten te zien en het beleid te schrijven. Het rooster bestaat uit een vast patroon: dagdienst, 24-uursdienst, vrije dag, et cetera.

Meer weten? Claudia Koning beantwoord graag jouw vragen: +31 6 -14 66 15 50 / c.koning@bkvgroup.eu.

Ingang vacature 
vrijdag, februari 1, 2019
Aantal FTE 
1.00
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
vrijdag, februari 1, 2019
Inlichtingen bij 
Claudia Koning
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
https://bkv.jobs/nl/vacatures/intensivist-waarneming-aruba-41394/solliciteer
E-mail 
c.koning@bkvgroup.eu
IC/Ziekenhuis 
Dr. Horacio E. Oduber Hospital
Functie 
Intensivist
Duur aanstelling 
12 maanden
Telefoonnummer 
+31 6 -14 66 15 50