intensivist PER DIRECT

Functieomschrijving 

VACATURE 0,8-1,0 fte INTENSIVIST voor 6 maanden PER DIRECT
Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met 2 ziekenhuislocaties, 4 poliklinieklocaties en een polikliniek in Het Oogziekenhuis. De organisatie is ontstaan uit het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis. Wij staan klaar voor patiënten en families met ruim 4.500 medewerkers, ruim 300 artsen en 300 vrijwilligers.
Onze uitgangspositie is stevig verankerd in de samenleving. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ons werken gemotiveerde, betrokken collega’s waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.
Franciscus Gasthuis & Vlietland is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleiding Ziekenhuizen (STZ). Om topklinische zorg nu en in de toekomst te leveren is er binnen ons ziekenhuis veel aandacht voor opleiding, bijscholing, (wetenschappelijk) onderzoek en vernieuwing.

De functie:
Het Franciscus Gasthuis & Vlietland zoekt per direct voor de vakgroep Intensive Care 1.0 FTE intensivisten voor de tijdelijke duur van 6 maanden.
De vakgroep:
Wegens het vertrek van 1.5 FTE intensivist uit de vakgroep en in aanloop naar aannemen van vaste collega’s, is de vakgroep per direct op zoek naar versterking. In de komende maanden zal de vakgroep starten met de werving van 2 vaste collega intensivisten.
De vakgroep Intensive Care Franciscus bestaat uit 9,95 Fte intensivisten, waarmee zij IC zorg leveren op beide ziekenhuislocaties. Het voornaamste aantal IC bedden is geconcentreerd op locatie Gasthuis. De locaties samen beschikken momenteel over 18 bedden. Er wordt gewerkt volgens closed-format model waarbij de intensivisten hoofdbehandelaar zijn. Op locatie Gasthuis zijn 24/7 arts-assistenten werkzaam op de Intensive Care. De vakgroep staat voor het altijd leveren van de beste, zinvolle zorg aan de vitaal bedreigde patiënt. Dit doen wij samen met onze verpleegkundigen en betrokken collega’s van andere specialismen. Als spil in de acute as combineren wij de zorgverlening aan de kritisch zieke patiënt met het opleiden van onze (toekomstige) collega’s zoals ook nurse practitioners; maken we ons sterk voor het ontwikkelen van kennis en innovatie op IC gebied; en ambiëren we een zichtbare speler in de IC regio te zijn. De vakgroep heeft de wens zich verder te ontwikkelen op het gebied van moeilijke beademingen in al haar facetten. Wij maken daartoe (in samenwerking met het Erasmus MC) al gebruik van ECCO2R.

Wij vragen:
Een collega intensivist die op korte termijn beschikbaar is, van aanpakken houdt en goed kan samenwerken.

Wij bieden:
Een tijdelijke aanstelling gedurende 6 maanden. Salariëring geschiedt conform AMS.

Ingang vacature 
woensdag, november 11, 2020
Aantal FTE 
1.00
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
donderdag, december 31, 2020
Inlichtingen bij 
Meriel Gan (vakgroep voorzitter) of Annika Smeulders (medisch manager), via telefoonnummer: 010-4616418.
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
email naar werving_selectie@franciscus.nl. onder vermelding van vacature intensivist
E-mail 
werving_selectie@franciscus.nl
IC/Ziekenhuis 
Franciscus gasthuis & Vlietland
Functie 
Intensivist
Duur aanstelling 
6 maanden
Telefoonnummer 
010-4616418