Intensivist Dijklander Ziekenhuis

Functieomschrijving 

Intensivist
36 - 45 uur

De afdeling
Op de Intensive Care van locaties Hoorn en Purmerend bieden wij hoog specialistische patiëntenzorg. Er vinden per jaar gezamenlijk meer dan 1.450 IC-opnames plaats. Op dit moment werkt er 9,2 fte intensivisten en ongeveer 50 fte verpleegkundigen, waaronder ventilation-, circulation- en renalpractitioners. Alle intensivisten en verpleegkundigen rouleren over beide locaties.
Op locatie Hoorn ligt het zwaartepunt op complexe intensive care zorg en postoperatieve behandeling. Er zijn 13 bedden, alle met de mogelijkheid tot invasieve beademing. Er zijn 24/7 arts-assistenten als voorwacht aanwezig, zowel anios als arts-assistenten in opleiding.
Locatie Purmerend beschikt over een recent verbouwde intensive care met 4 beademingsbedden. Hier ligt de nadruk op de niet-chirurgische patiënt.

Je nieuwe baan
Jij bent een enthousiaste en ambitieuze intensivist en je bent een echte ‘doorpakker’. Jij coördineert zaken weloverwogen, je bent besluitvaardig en flexibel. De intensivisten leiden het Spoed Interventieteam, participeren in het reanimatieteam en verzorgen de opvang van kritisch zieke patiënten op de SEH. Op beide locaties is de intensivist 7 x 24-uurs beschikbaar. De Intensive Care neemt deel aan de NICE-registratie en participeert in wetenschappelijk onderzoek. Naast de IC-taken heeft de Intensive Care een consultatieve taak in het ziekenhuis. De Intensive Care participeert in een regionaal samenwerkingsverband met het Amsterdam UMC, locatie AMC als tertiair centrum.

“De Intensive Care van het Dijklander Ziekenhuis biedt een uitdagende werkomgeving, waarbij er sprake is van een hechte samenwerking met het verpleegkundig team, zowel op gebied van kwaliteit als op het gebied van patiëntenzorg” aldus een collega intensivist.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een Door en door Dijklander. Iemand die niet alleen wil snappen wat er scheelt, maar ook begrijpt wat voor onze patiënten belangrijk is. Beter begrepen noemen we dat. Wij vullen ons team graag aan met een enthousiaste intensivist waarmee we aan de toekomst kunnen bouwen. Naast de patiëntenzorg wordt er van jou een actieve bijdrage verwacht aan het onderwijs voor arts-assistenten en IC-verpleegkundigen. Participatie in ziekenhuis- en stafactiviteiten stellen we op prijs. Ook collega's in de laatste fase van hun opleiding worden uitgenodigd te solliciteren.

Wat bieden wij jou?
• Een door en door Dijklander werkplek. Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in hand gaan.
• Daarbij ondersteunen wij jou graag met diverse opleidingsmogelijkheden, bij ons kan je doorontwikkelen.
• Salariëring geschiedt volgens de AMS-regeling met een productie- en kwaliteitsafhankelijke toelage.
• De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam rijd je lekker tegen de file in. De standplaats voor deze functie zal beide locaties zijn.
• Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld actieve personeelsvereniging, maar ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft. Ook kun je via ‘CultuurWerkt’ met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten.
• Het betreft een aanstelling per 1 februari 2021 voor de duur van 1 jaar voor 36 - 45 uur per week. Wij gaan uit van een langdurige samenwerking en geven je uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
Solliciteer direct online. Je sollicitatie kun je richten aan mevrouw dr. P. van Velzen, intensivist en medisch manager. Heb je nog vragen of wil je een dagje meelopen? Neem voor meer informatie contact op met één van de intensivisten op 0229 - 208600. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 1 februari.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ingang vacature 
donderdag, december 10, 2020
Aanstelling 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature 
maandag, februari 1, 2021
IC/Ziekenhuis 
Dijklander Ziekenhuis
Functie 
Intensivist