Intensivist (22-027)

Vacaturenummer 
22-027
Functieomschrijving 

Geen dag het zelfde, altijd in ontwikkeling en een duidelijke visie op de medische zorg voor de acute patiënt. Dat zijn wij, de Intensive Care van het Laurentius Ziekenhuis. En wij hebben ruimte binnen onze vakgroep van intensivisten. We kijken uit naar jouw komst!
Vacaturenummer 22-027, arbeidsomvang samen af te stemmen.

Wie ben jij?
Intensivist in hart en nieren, met een scherp oog voor de zorg van acuut zieke en IC behoeftige patiënten, als ook voor de electieve postoperatieve (long-chirurgische) patiënten. Je bent toegankelijk en communicatief vaardig. Je bent in staat om een mooie bijdrage te leveren aan ons gehele IC-team en aan onze speerpunten en ambities voor de toekomst.
Ook bestaat er de mogelijkheid om managementtaken binnen onze vakgroep op te pakken mocht je hier affiniteit mee hebben.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken in een team van ervaren intensivisten met een internistische en anesthesiologische achtergrond. Samen met arts-assistenten, PA-er i.o., co-assistenten, IC-verpleegkundigen, practitioners en IC-verzorgenden lever je kwalitatief goede patiëntenzorg. We bouwen samen verder aan een toekomstbestendige IC.

We zijn in 2017 verhuisd naar een geheel nieuwe IC met state of the art monitorings-, beademings- en dialysefaciliteiten. We beschikken over 9 eenpersoonskamers met aerogene isolatie, die allemaal voorzien zijn van (non-invasieve) beademingsmogelijkheden. Verder hebben we de ruimte binnen de afdeling voor het inrichten van een volledig uitgeruste nood-IC met 3 extra bedden. Deze ruimte is flexibel inzetbaar voor meerdere doeleinden. We beschikken daarnaast ook over een Nazorgpoli IC.
Al ruim 10 jaar werken we met een vast samenwerkingsverband met de Intensive Care van MUMC+.
Alle voorkomende diensten zijn van toepassing, waarbij de voorwachtfunctie in de nachtelijke uren wordt vervuld door arts-assistenten.

“Ik werk met veel plezier op de Intensive Care van het Laurentius Ziekenhuis, omdat de lijnen zeer kort zijn en je er nooit alleen voor staat. We hebben een fijn team en een mooie afdeling. Het is een prachtig vak! Het Laurentius ziekenhuis is een mooie organisatie om te mogen werken”
Arjan Cloïn, Internist-Intensivist

Wat vragen wij van jou?
• Je bent een binnen de EU geregistreerd intensivist, die de Nederlandse taal goed beheerst;
• Je bent bij aanstelling ingeschreven in het BIG-register en in het medisch specialisten register van de RGS;
• Je wilt met ons werken aan de nieuwe speerpunten van onze IC en ziekenhuis.

Wat krijg je daarvoor terug?
• Een fijne werkplek in een kleinschalig, perifeer ziekenhuis;
• Mogelijkheid om managementtaken op te pakken indien hiervoor ambities zijn;
• Een fantastische regio om niet alleen in te werken, maar ook om in te wonen;
• Salaris conform CAO AMS;
• Arbeidsomvang onderling af te stemmen.

Het Laurentius Ziekenhuis
Het Laurentius Ziekenhuis is een perifeer ziekenhuis gelegen in de binnenstad van Roermond.
We hebben een sterke positie in de regio en we blijven een volledig zorgaanbod bieden met een volwaardige acute as (spoedeisende hulp, IC en OK). Dit doen we door de zorg anders te organiseren binnen het ziekenhuis en door nauwe samenwerking met onze partners. Onze slogan is dan ook
“We doen het samen, nu en morgen”.

Informatie en procedure
We komen graag met je in gesprek om kennis te maken, je mee te nemen in onze ambities voor de toekomst en je nog meer te vertellen over onze IC en het Laurentius Ziekenhuis.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan met Heike Nopens, intensivist, via telefoonnummer 06-29319520 of Kim Sanders, teamleider, via telefoonnummer 06-11380065. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot 8 februari 2022 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Ingang vacature 
vrijdag, januari 28, 2022
Uiterlijk reageren op vacature 
dinsdag, februari 8, 2022
IC/Ziekenhuis 
Laurentius Ziekenhuis
Functie 
Intensivist