Intensivist

Vacaturenummer 
2020.290
Functieomschrijving 

De zorgeenheid Intensive Care (IC) is op zoek naar een:

Intensivist (0,8-1,0 Fte)
voor bepaalde tijd (12 maanden)

Als intensivist:

- Draag je zorg voor de opvang, diagnostiek en behandeling van acuut vitaal bedreigde patiënten op de locaties TweeSteden en Elisabeth van het ETZ, zowel op als buiten de IC afdeling.
- Werk je samen met een team van intensivisten, arts-assistenten, physician assistants , nurse practitioners, verpleegkundig specialisten en HC/IC-verpleegkundigen
- Participeer je in wetenschappelijk onderzoek en onderwijs zowel binnen als buiten de intensive care.

Het ETZ is een level 1 traumacentrum en behoort tot de grootste centra op het gebied van neurochirurgie, longchirurgie en GE- chirurgie en kent bovenregionale functies voor o.a. de interventieradiologie, HIV-zorg, dialyse en hoofd-hals oncologie. De zorgeenheid Intensive Care bestaat uit 1 IC en 2 HC locaties. De Locatie Elisabeth telt 3 IC units met in totaal 24 beademingsbedden en 1 HC unit met 10 bedden zonder beademing. Actueel zijn 24-28 bedden hiervan in gebruik. Locatie TweeSteden is recent omgebouwd tot HC opvang met 2 bedden. De IC heeft op beide locaties een groot aantal neventaken, zoals reanimatie/SIT en participatie in het traumateam. De staf is opgebouwd uit internist-intensivisten, anesthesioloog-intensivisten, chirurg-intensivisten en een neuroloog-intensivist. Op beide locaties zijn 24/7 arts-assistenten aanwezig in ploegendienst. De groep bestaat deels uit assistenten interne, heelkunde en SEH.

De IC van het ETZ is een ambitieuze, hoogwaardige IC in beweging, met als primaire focus de kwaliteit van overleving. Wij zien de IC daarin als een afdeling overstijgende functie. We hebben de ambitie en mogelijkheden om de komende jaren diverse structurele veranderingen door te voeren om hier verder invulling aan te geven. Wetenschappelijk onderzoek en kwaliteitsbeleid zijn hier onderdeel van.

JOUW PROFIEL
- Je past goed binnen het huidige team.
- Je bent teamspeler met goede communicatieve eigenschappen naar alle disciplines op en buiten de IC met goede zelfreflectie.
- Je hebt een patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding.
- Een collega die out-of-the box kan denken en in staat is om te komen tot creatieve oplossingen.
- Een doorzetter met een positieve instelling.
- Goede flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een steeds veranderende omgeving.

WIJ BIEDEN
- Een stimulerende en dynamische werkomgeving met korte lijnen en met een hoog volume, bovenregionale patiëntenpopulatie;
- Een innoverende IC op het gebied van patiëntenzorg;
- Eeen aanstelling voor 0,8 -1,0 Fte;
- Vergoeding volgens AMS, plus geldende toeslagen.

INFORMATIE & SOLLICITATIE
Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met: de heer drs. H. Kuijsten, intensivist en medisch manager IC of de heer drs. P. Bijlstra, intensivist en vakgroep voorzitter, tel. (013) 221 38 08.

Uw sollicitatie kunt u voor 1 december 2020 richten aan het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, ter attentie van de heer prof. dr. H.J.J.M. Berden, Raad van Bestuur. Gebruik daarvoor het online sollicitatieformulier op www.etz.nl/vacatures en vermeld vacaturenummer 2020.290.

Bij indiensttreding doen wij een aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie.

Ingang vacature 
vrijdag, oktober 9, 2020
Aantal FTE 
0.80
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
dinsdag, december 1, 2020
Inlichtingen bij 
de heer drs. H. Kuijsten, intensivist en medisch manager IC of de heer drs. P. Bijlstra, intensivist en vakgroep voorzitter
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
https://www.etz.nl/Werken-bij/Vacatures/Intensivist
IC/Ziekenhuis 
Elisabeth Twee steden (ETZ)
Functie 
Intensivist
Duur aanstelling 
12 maanden
Telefoonnummer 
013 - 221 38 08