Intensivist 0,8 fte in vaste aanstelling

Functieomschrijving 

Als intensivist in het Deventer Ziekenhuis is het prettig werken. Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht.

Het Deventer Ziekenhuis
Het Deventer Ziekenhuis beschikt over een groot aantal specialistenopleidingen en is lid van de Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ). Het ziekenhuis heeft opleiden hoog in het vaandel staan en wil haar patiënten de best mogelijke zorg bieden door betrokken te blijven bij nieuwe ontwikkelingen.

De Intensive care
In het Deventer Ziekenhuis heeft de ruime en overzichtelijke intensive care een centrale plaats. De afdeling is in 2020 gevisiteerd met een goed resultaat. Met ongeveer 900 opnames per jaar voldoen we aan alle eisen die de Kwaliteitsstandaard stelt aan een intensive care met 12 bedden en meer dan 70% bedbezetting. We werken regionaal samen binnen de vereniging MONICO (www.monico.online).

De intensivisten Carmen Bles, Polina Nassikovker, Huub van den Oever, Claire Slegers, Arjanne Stemerdink en Fred van Steveninck coördineren momenteel de medische zorg op de intensive care. Er wordt kwalitatief goede zorg verleend en er is aandacht voor de sfeer in het team en voor elkaar.

De afdeling wordt ondersteund door zes arts-assistenten die exclusief beschikbaar zijn voor werkzaamheden op de intensive care. De groep bestaat deels uit opleidingsassistenten heelkunde en interne geneeskunde. Het verpleegkundig team is flexibel en zeer gemotiveerd.

Wat zoeken wij?
In verband met de geplande landelijke opschaling wordt de intensive care uitgebreid naar 14 bedden. De formatie intensivisten wordt uitgebreid met 0,8 fte. Daarom zijn wij op zoek naar een jonge, enthousiaste intensivist met goede contactuele eigenschappen en kwaliteiten als teamspeler.

Als intensivist participeert u in het reanimatieteam, het traumateam en het spoedinterventieteam en geeft u ondersteuning bij urgente medische problemen op verpleegafdelingen en op de spoedeisende hulp. U werkt mee aan wetenschappelijke projecten en initiatieven voor innovatie en komt hier ook zelf mee. Werkzaamheden in commissies en werkgroepen van de intensive care, de medische staf of het ziekenhuis horen bij de taken. In de opleiding van artsen, verpleegkundigen en coassistenten speelt u een inspirerende rol.

Wat bieden wij?
Wij bieden een veelzijdige baan van 0,8 fte in vast dienstverband in een innovatief en mensgericht ziekenhuis. Deventer is een plezierige stad om te wonen, werken en recreëren. Honorering is conform de AMS-regeling. Lidmaatschap van de Vereniging van Medisch Specialisten in Dienstverband en de Vereniging Medische Staf is een voorwaarde.

Meer weten
Voor informatie kunt u terecht bij één van de intensivisten, te bereiken op 0570-535346. Een beeld van het Deventer ziekenhuis is te vinden op www.dz.nl. Hier staat ook veel informatie over de intensive care.

Schriftelijk reageren
Wij ontvangen graag voor 18 september 2020 uw schriftelijke motivatie en CV, gericht aan mevrouw D. Creemers, voorzitter Raad van Bestuur van het Deventer Ziekenhuis, Postbus 5001, 7400 GC Deventer. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 23 en 24 september (met de vakgroep), met een tweede ronde op 30 september (adviescommissies intensive care en medische staf).

Ingang vacature 
vrijdag, augustus 21, 2020
Aantal FTE 
0.80
Aanstelling 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature 
vrijdag, september 18, 2020
Inlichtingen bij 
Een van de intensivisten
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
Wij ontvangen graag voor 18 september 2020 uw schriftelijke motivatie en CV, gericht aan mevrouw D. Creemers, voorzitter Raad van Bestuur van het Deventer Ziekenhuis, Postbus 5001, 7400 GC Deventer. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 23 en 24 september (met de vakgroep), met een tweede ronde op 30 september (adviescommissies intensive care en medische staf).
IC/Ziekenhuis 
Deventer Ziekenhuis
Functie 
Intensivist – deelspecialisme niet gespecificeerd
Telefoonnummer 
0570 535346