Intensivist

Functieomschrijving 

Intensivist
De vakgroep Intensivisten VieCuri zoekt een 8e intensivist voor onbepaalde tijd.

Dit wordt je nieuwe baan
De vakgroep intensivisten heeft een open, respectvolle, maar ook ambitieuze werkwijze. Wij streven naar optimale patiëntenzorg en een uitstekende dienstverlening aan familie, medebehandelaars, interne en externe verwijzers.

Dit wordt o.a. vormgegeven door het verrichten van consultatieve taken op de verpleegafdelingen (het CIV/SIT team) en SEH, en door participatie in de traumaopvang, het reanimatieteam, het acute PCI team en interklinische IC transporten, naast de breedte van de IC zorg.

Er heerst een goed opleidingsklimaat en er vindt deelname aan wetenschappelijk onderzoek plaats. Wij werken uiteraard mee aan vigerende kwaliteitsinitiatieven.

Wij zoeken een enthousiaste intensivist die zich herkent in het brede profiel van onze vakgroep intensivisten en die ons komt versterken met zijn of haar talenten.

Welkom in het team
Het STZ ziekenhuis VieCuri heeft een level II IC op locatie Venlo met 16 operationele bedden voor hoog complexe IC-zorg met (invasieve) beademing, en algemene MC-zorg zo nodig.

Naast de vakgroep van heden 7 intensivisten is er een volledige voorwacht door arts-assistenten, waarvan 1,0-2,0 fte AIOS (interne geneeskunde, heelkunde) en 7,0-8,0 fte ANIOS-IC.

Enkele kerngetallen van 2019 zijn: circa 950 opnames, 4100 behandeldagen, 2000 beademingsdagen, en 100 dialysedagen. In de periode maart t/m mei 2020 zijn circa 1000 behandeldagen verricht in het kader van COVID19 zorg.

De IC maakt deel uit van het regionaal IC-netwerk ICUZON.

Wat breng je mee?
Jij bent een flexibele allround intensivist met goede sociale vaardigheden, die constructieve samenwerking in het team en met andere disciplines belangrijk vindt. Je bent organisatorisch goed onderlegd, en zoekt uitdagingen op.

Affiniteit met innovatie en topklinische zorg ofwel een (aanstaande) promotie strekken tot sterke aanbeveling.

We hebben je veel te bieden
Een afwisselende functie binnen een professioneel team met goede en prettige collegiale verhoudingen in een fijne dynamische werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS-regeling.

Praktische informatie
Locatie Venlo

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met dr. Jannet Mehagnoul-Schipper, medisch hoofd IC via telefoonnummer 077-320 6123 of Martien Massoeurs, bedrijfsvoerend manager IC, via telefoonnummer 077-320 6377.

Heb jij interesse in deze functie? Reageer dan vóór 1 september 2020 via de volgende link: https://bit.ly/300jhHW

Naar verwachting zullen de sollicitatiegesprekken in de week van 14 tot 20 september 2020 plaatsvinden.

Ingang vacature 
maandag, juli 27, 2020
Uiterlijk reageren op vacature 
maandag, juli 27, 2020
IC/Ziekenhuis 
VieCuri Medisch Centrum
Functie 
Intensivist