Gezocht intensivist(en)

Functieomschrijving 

Wat ga je doen?
De vakgroep Intensive Care zoekt uitbreiding om op korte termijn een 24/7 aanwezigheid van intensivisten te bereiken (closed-format). De ambitie is om de IC-capaciteit in de toekomst te laten groeien en op korte termijn over te gaan naar een closed-format bezetting. Recent is er reeds uitbreiding geweest met 3 intensivisten, we zoeken echter nog meerdere intensivisten om tot closed-format over te kunnen gaan. Er is veel aandacht voor uitbreiding van mogelijkheden en CVVH wordt op korte termijn geïmplementeerd. Het Maasziekenhuis is een streekziekenhuis gericht op patiëntenzorg met zeer nauwe samenwerking met het RadboudUmc.

Wat vragen wij van jou?
• Een (bijna) afgeronde opleiding en registratie als intensivist;
• Een enthousiaste en ambitieuze collega die het IC team wil ondersteunen;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Je bent een teamspeler en je bent bereid te participeren in organisatorische activiteiten binnen de ziekenhuisorganisatie.
Ook intensivisten in het laatste jaar van hun opleiding worden uitgenodigd om te solliciteren.

Veilig werken staat bij Pantein voorop. Het is daarom belangrijk dat je op het moment dat je in dienst treedt in het bezit bent van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou?
• Arbeidsvoorwaarden conform AMS;
• Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
• Een baan in een veelzijdige organisatie;
• Een prettige werksfeer met korte lijnen en goede onderlinge collegialiteit.

Uiterlijke datum reactie
01-04-2022

Meer weten?
We zijn op zoek naar meerdere intensivisten.
Het betreft hier een fulltime dienstverband. Parttime werken is bespreekbaar.
Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact op met Inge Janssen, intensivist via e-mail: ing.janssen@pantein.nl of telefoonnummer: 0485-846175 of Ralf Vromans, intensivist via e-mail r.vromans@pantein.nl of telefoonnummer: 0485-846254. Of anders via het dienstsein: 0485-846470

Wie zijn wij?
Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. De organisatie heeft één van de meest brede portfolio's van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en services aan huis. Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten.
Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod. Hiermee ondersteunt Pantein een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.

Als Intensive Care zijn wij aangesloten bij het netwerk-IC Nijmegen en omstreken, waardoor er een goede en nauwe samenwerking is met deze ziekenhuizen met onder andere de mogelijkheid tot uitwisseling van verpleegkundigen en intensivisten.
Maasziekenhuis Pantein beschikt over een gecombineerde afdeling Intensive Care (IC) en Coronary Care Unit (CCU). In de avond, nacht en weekenden heeft de afdeling ook een verkoeverfunctie. De afdeling beschikt over acht bedden, waarvan maximaal zeven bedden met een beademingsvoorziening (invasief, non-invasief of Optiflow).
Binnen de afdeling IC/CCU staat de zorg en het welzijn voor de patiënt en diens naasten centraal. Op onze afdeling, waar een prettige werksfeer heerst en klantvriendelijkheid en collegialiteit voorop staan, wordt in een continu proces van verbetering een hoge kwaliteit van zorg gewaarborgd. Mede door onze kleinschaligheid is er een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor een optimaal zorgproces. Door middel van observatie, behandeling en begeleiding wordt ernaar gestreefd de vitaal bedreigde patiënten te stabiliseren en te verbeteren door, indien nodig, het ondersteunen/overnemen van vitale functies. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en gemotiveerd.
Binnen het ziekenhuis kan gebruik gemaakt worden van onze expertise en zijn we onderdeel van het MET team, het ALS team, tevens verzorgen we scholingen ziekenhuis breed, maar ook voor onze eigen afdeling.

Op www.werkenbijpantein.nl vind je al onze vacatures en meer informatie over Pantein als werkgever. Op www.pantein.nl lees je meer over onze organisatie in het algemeen.

Ingang vacature 
donderdag, januari 13, 2022
Aanstelling 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature 
vrijdag, april 1, 2022
IC/Ziekenhuis 
Maasziekenhuis
Functie 
Intensivist