Chef de clinique IC OLVG - 0,8 fte

Functieomschrijving 

Samenvatting

OLVG zoekt ter vervanging van ziekte een chef de clinique (0,8fte) voor de moderne Intensive Care afdelingen van hét stadsziekenhuis van Amsterdam!

Werkomgeving

OLVG heeft twee IC locaties, West en Oost. Elke locatie heeft een eigen profiel. In West hebben we een groot beddenhuis waar hoog volume zorg wordt geboden. In Oost ligt de focus op hoog complexe zorg, met onder andere cardio thoracale chirurgie en ECLS.

De SEH van OLVG is een van de drukste SEH afdelingen van Nederland. De dynamiek en problematiek van Amsterdam met de bijbehorende interessante ‘case mix’ maken het werk zeer afwisselend en uitdagend.

Onze afdeling is volop in beweging en ontwikkeling, innovatief en ondernemend, ook in opleiding en in wetenschap. We werken nauw samen met collega’s van de diverse medische specialismen in OLVG en met IC’s in de regio.

Over de functie

Ben jij net of bijna klaar met de opleiding tot intensivist? De Intensive Care van OLVG op locaties Oost en West zoekt per 1 december 2020 een chef de clinique wegens ziekte van een van de collega’s. Wij bieden een goede mogelijkheid om je expertise te vergroten in de integrale IC behandeling van complexe patiënten en de supervisie van arts-assistenten en fellows. Je krijgt de ruimte om te participeren in lopend- of eigen wetenschappelijk onderzoek.

Functie-eisen

We verleggen de bekende weg als het bijdraagt aan het resultaat. En bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze en met elkaar. Daarom sta jij ook voor servicegerichtheid, ben je daadkrachtig en heb je talent voor samenwerken op alle niveaus. Verder neem je mee:

• een (bijna) afgeronde opleiding tot intensivist
• goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit
• flexibiliteit om op beide OLVG locaties te werken

Wij bieden

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar u zich optimaal kunt ontwikkelen. Want uw wensen en ideeën doen ertoe. Zo doen we dat bij OLVG. Daarom bieden we jou:

• salaris volgens de AMS-regeling, inschaling op basis van ervaring
• dienstverband voor de periode van 6 maanden per 1 december 2020 met mogelijke verlenging
• voordeel op uw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekering. Kies uit IZZ
of Zilveren Kruis Achmea
• kortingen op verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea
• collectieve aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering
• korting bij diverse lokale ondernemers, zoals eettentjes, cafés en sportcentra
• onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma

Deze arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een fulltime dienstverband.

Interesse in deze vacature?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie vóór maandag 30 november via de sollicitatiebutton op www.werkenbijolvg.nl. Via onderstaande link kom je rechtstreeks op de vacaturepagina: https://www.werkenbijolvg.nl/vacatures/chef-de-clinique-intensive-care-4...

Neem als je meer wilt weten over deze vacature contact op met Helga Hart-Sweet, intensivist en unitleider, via telefoonnummer 020-599 9111 of 06-53773306.

Ingang vacature 
dinsdag, december 1, 2020
Uiterlijk reageren op vacature 
zondag, november 29, 2020
IC/Ziekenhuis 
OLVG
Functie 
Chef de clinique