Chef de Clinique 0.8-1.0 FTE 1 jaar per 1 maart 2022

Functieomschrijving 

VACATURE 0,8-1,0 fte INTENSIVIST voor 12 maanden per 1 maart 2022
Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met 2 ziekenhuislocaties, 4 poliklinieklocaties en een polikliniek in Het Oogziekenhuis. De organisatie is ontstaan uit het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis. Wij staan klaar voor patiënten en families met ruim 4.500 medewerkers, ruim 300 artsen en 300 vrijwilligers.
Onze uitgangspositie is stevig verankerd in de samenleving. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ons werken gemotiveerde, betrokken collega’s waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.
Franciscus Gasthuis & Vlietland is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleiding Ziekenhuizen (STZ). Om topklinische zorg nu en in de toekomst te leveren is er binnen ons ziekenhuis veel aandacht voor opleiding, bijscholing, (wetenschappelijk) onderzoek en vernieuwing.

De functie:
In aanloop naar werven van vaste collega’s is de vakgroep Intensive Care op zoek naar een enthousiaste collega. Het Franciscus Gasthuis & Vlietland zoekt daarom per 1 maart voor de vakgroep Intensive Care 0.8-1.0 FTE intensivist voor de tijdelijke duur van 12 maanden.

De vakgroep:
De vakgroep Intensive Care Franciscus bestaat uit 9,95 Fte intensivisten, waarmee zij IC zorg leveren op beide ziekenhuislocaties. Het voornaamste aantal IC bedden is geconcentreerd op locatie Gasthuis. De locaties samen beschikken momenteel over 20 bedden; waarvan afhankelijk van beschikbare verpleegkundige formatie er op dit moment 15 operationeel zijn. Zowel artsen als verpleegkundigen rouleren over beide locaties. Er wordt gewerkt volgens closed-format model waarbij de intensivisten hoofdbehandelaar zijn. Op locatie Gasthuis zijn 24/7 arts-assistenten werkzaam op de Intensive Care.
De vakgroep staat voor het altijd leveren van de beste, zinvolle zorg aan de vitaal bedreigde patiënt. Dit doen wij samen met onze verpleegkundigen en betrokken collega’s van andere specialismen. Als spil in de acute as combineren wij de zorgverlening aan de kritisch zieke patiënt met het opleiden van onze (toekomstige) collega’s zoals ook nurse practitioners; maken we ons sterk voor het ontwikkelen van kennis en innovatie op IC gebied; en ambiëren we een zichtbare speler in de IC regio te zijn. De vakgroep heeft de wens zich verder te ontwikkelen op het gebied van moeilijke beademingen in al haar facetten.

Wij vragen:
Een collega intensivist die op korte termijn beschikbaar is, van aanpakken houdt en goed kan samenwerken.
Wij bieden:
Een tijdelijke aanstelling gedurende 12 maanden. Salariëring geschiedt conform AMS.
Meer informatie & solliciteren:
Meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Meriel Gan (vakgroep voorzitter) of Annika Smeulders (medisch manager), via telefoonnummer: 010-4616418.
Meer informatie over ons ziekenhuis vindt u hier.
Solliciteren naar deze vacature door uw CV en motivatiebrief te sturen naar werving_selectie@franciscus.nl onder vermelding van vacature intensivist. Reactietermijn tot 1 februari 2022.
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet prijs gesteld.

Ingang vacature 
dinsdag, december 21, 2021
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
dinsdag, februari 1, 2022
Inlichtingen bij 
Meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Meriel Gan (vakgroep voorzitter) of Annika Smeulders (medisch manager), via telefoonnummer: 010-4616418.
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
werving_selectie@franciscus.nl
IC/Ziekenhuis 
Franciscus gasthuis & Vlietland
Functie 
Chef de clinique
Duur aanstelling 
12 maanden