Cardioanesthesioloog-intensivist

Functieomschrijving 

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) bestaat uit ruim 250 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala. Er is binnen de vakgroep Anesthesiologie en Intensive Care Zwolle een vacature voor een cardioanesthesioloog - intensivist (minimaal 0,8 Fte)

De Intensive Care is een dynamische en veelzijdige afdeling met in totaal 44 bedden. Naast de zorg voor de algemene IC- en hartchirurgische patiënten is de IC gespecialiseerd in zorg voor patiënten met neurochirurgische en traumatologische aandoeningen of behandelingen.

Functieomschrijving
De vakgroep Anesthesiologie en Intensive Care Zwolle bestaat uit drieënveertig anesthesiologen en vijf internist-intensivisten en verricht zijn werkzaamheden op tal van locaties binnen Isala. Het takenpakket van de vakgroep omvat de perioperatieve anesthesiologische begeleiding van zowel de algemene als de thorax-chirurgische patiënt alsmede de behandeling van patiënten met acute en chronische pijn. Daarnaast valt de Intensive Care onder de verantwoordelijkheid van de vakgroep. Isala is een van de perifere opleidingscentra voor 2e jaars arts-assistenten in opleiding tot anesthesioloog. Tot slot is Isala een van de 11 erkende traumacentra en wordt door de vakgroep actief bij deze opvang geparticipeerd.
In Isala Hartcentrum worden jaarlijks ongeveer 1300 hartoperaties en 150 longoperaties uitgevoerd, waarbij de cardiothoracale chirurgie voor volwassen patiënten in de volle breedte wordt uitgeoefend. Er is bovendien een ruim en uniek aanbod aan robot gemedieerde bypass-, ritme-, mitraalklep- en longchirurgie. Tot slot is er een breed palet aan ingrepen op de hartcatheterisatie kamers.

Uw profiel
• U bent geregistreerd anesthesioloog en intensivist en u wilt deel uit maken van een grote vakgroep
• U heeft uitgesproken ambities op het terrein van de cardio-anesthesiologie en Intensive Care
• U heeft aantoonbare ervaring binnen de cardio-anesthesiologie en bent gemotiveerd om wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. Een promotie, echocardiografie certificatie, of anderszins aanvullende ervaring binnen de vakgebieden strekt tot de aanbeveling
• U bent bereid een bijdrage te leveren aan managementtaken en commissiewerkzaamheden, beschikt vanzelfsprekend over goede communicatieve vaardigheden en bent een teamspeler
• Er wordt verwacht dat u participeert in onderwijs en opleiding

Ons aanbod
Na een aanstelling als chef de clinique voor de duur van een jaar zal bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een SIDS (specialist in dienst van specialisten) contract, met op termijn eventueel uitzicht op toetreding als maat tot het MSB-I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I. Binnen het MSB-I is de klassieke goodwillregeling vervangen door een in- en uitverdienregeling.

Bent u geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij u uit te solliciteren vóór 3 augustus 2020 via www.isalawerkt.nl onder vermelding van referentienummer 183037.

Ingang vacature 
dinsdag, juli 14, 2020
Aantal FTE 
0.80
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
zondag, augustus 2, 2020
Inlichtingen bij 
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met dhr. J.J. Haringman internist - intensivist, t (038) 424 77 57, dhr. J.K. Zuur, thoraxanesthesioloog - intensivist, t (038) 424 43 11, dhr. H. Naber, anesthesioloog, vakgroepvoorzitter, t (038) 424 74 83 of
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
www.isalawerkt.nl
IC/Ziekenhuis 
Isala Klinieken
Functie 
Anesthesioloog-intensivist