ANIOS IC

Functieomschrijving 

Wij zoeken een gedreven, flexibele en enthousiaste collega om ons team te versterken. Herken je jezelf hierin, dan moet je zeker solliciteren op deze leuke en leerzame baan.
Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame baan, dan is dit iets voor jou.

Als arts assistent IC ben je samen met de aanwezige intensivist verantwoordelijk voor de totale medische zorg van patiënten op de IC. Daarnaast voer je spoedinterventies uit (SIT) voor ernstig zieke patiënten op de afdelingen en de SEH. Als ANIOS IC werk je in dag- en avonddiensten. Je maakt deel uit van het reanimatieteam. Je werkt onder laagdrempelige, goed georganiseerde supervisie. Het is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Er bestaan nauwe banden tussen de vakgroep IC en andere opleidingscentra. Uit ervaring blijkt een aanstelling op onze IC een uitstekende opstap te zijn voor diverse vervolgopleidingen.

Onze IC bestaat uit 10 bedden en een calamiteiten bed. Onze IC populatie bestaat uit voornamelijk interne en longziekte patiënten. De medische zorg wordt verleend door een team van intensivisten, arts-assistenten en gespecialiseerd IC verpleegkundigen. Wij verlenen zorg volgens de landelijk bekende richtlijnen en hebben ruime behandeling ervaringen op het gebied van moderne IC-therapieën, diverse technieken en interventies We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen en je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen van jouw competenties.

Het Flevoziekenhuis is het enige ziekenhuis in de provincie Flevoland waar kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ingang vacature 
woensdag, oktober 14, 2020
Uiterlijk reageren op vacature 
maandag, november 30, 2020
IC/Ziekenhuis 
Flevo Ziekenhuis
Functie 
ANIOS-intensive care