Anesthesioloog-Intensivist (0.8 fte) - chef de clinique

Functieomschrijving 

Wij hebben de ruimte! PLUS nog plek voor

een Anesthesioloog- Intensivist (0.8 FTE) - chef de clinique

Als je het water meerekent, is Friesland de grootste provincie van Nederland met het meeste water. En het minst bevolkt per km2. Op maar een uurtje rijden van Amsterdam. Pluspunt: hier heb je de ruimte. Voor je ambities, verantwoordelijkheden, wensen en dromen.

MSB Cureo geeft je die ruimte en biedt die pluspunten. De ruimte om je te ontplooien en te ondernemen in jouw vakgebied. En samen te werken aan de zorg van de toekomst. Bij ons werk je in de breedte, in een hecht collegiaal netwerk, met korte lijnen en echt persoonlijke patiënten zorg. Nog een pluspunt van werken bij Cureo is de zeer prettige woon- en werk omgeving van Sneek.
De functie van chef de clinique -op basis van AMS- is voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Bij Cureo werken 12 anesthesiologen, waarvan straks 5 als anesthesioloog-intensivist. De OE Anesthesiologie heeft een veelzijdige en coördinerende rol in de organisatie van de OK, de Intensive Care en de Pijngeneeskunde. Het OK-complex bestaat uit 6 operatiekamers en een 12-beds recovery voor meer dan 10.000 anesthesie procedures per jaar. De Intensive Care bestaat uit 6 beademingsbedden en is goed geoutilleerd. De NICE-registratie waaraan de Intensive Care deelneemt heeft consequent zeer goede resultaten.

Dus ben je een teamspeler met ondernemingszin en niet bang voor water? Neem dan de ruimte die Cureo en Friesland je bieden. Ruimte om te werken, te vernieuwen, te wonen, te watersporten, op te groeien en lekker te leven. Binnenkort klaar met je opleiding? Reageer dan ook zeker op deze vacature.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met K.S. Arnold (anesthesioloog-intensivist) of L. Reidinga ( anesthesioloog-intensivist) via 0515-4888 of info@msbcureo.nl.
Zend je sollicitatie inclusief cv voor 1 oktober 2020 a.s. naar bestuurmsb@antonius-sneek.nl t.a.v. mw. A.M. Cramer.

Een Wervings- en Selectiecommissie begeleidt de sollicitatie. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ingang vacature 
woensdag, juni 24, 2020
Aantal FTE 
0.80
Aanstelling 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature 
donderdag, oktober 1, 2020
Inlichtingen bij 
K.S. Arnold of L. Reidinga
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
Mw. A.M. Cramer
E-mail 
bestuurmsb@antonius-sneek.nl
IC/Ziekenhuis 
Antonius Ziekenhuis Sneek - Emmeloord
Functie 
Anesthesioloog-intensivist
Duur aanstelling 
12 maanden
Telefoonnummer 
0515-488888