1 Intensivist (0,8 - 1 fte)

Vacaturenummer 
2873639
Functieomschrijving 

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Wij zijn per medio 2022 op zoek naar: 1 Intensivist (0,8 - 1 fte)

De vakgroep Intensive Care bestaat uit 8 intensivisten. Het verpleegkundig team (51 FTE) speelt een belangrijke rol binnen onze afdeling en is erg betrokken bij de organisatie. In 2017 is onze nieuwe afdeling in gebruik genomen en op dit moment zijn er 12 bedden operationeel. Onze Intensive Care voldoet aan de laatste inzichten als het gaat om patiënt – en verpleegkundig comfort. Zo heeft elke kamer o.a. beademings- en dialysefaciliteiten, zijn verpleegkundige hulpmiddelen geïntegreerd in de patiëntenkamers, alle medische hulpmiddelen aanwezig en beschikken we over dynamische verlichting van de kamers.

De patiëntenpopulatie en –pathologie is zeer divers en omvangrijk. Daarnaast is ZGT een expertisecentrum voor grote vaatchirurgie, slokdarm-/maagchirurgie, grote urologische ingrepen en longchirurgie. De IC participeert in diverse wetenschappelijke projecten.

ZGT is een topklinisch opleidingsziekenhuis en de Intensive Care participeert in de opleiding van AIOS, coassistenten en physician assistants. A(N)IOS en PA’s versterken het team en zijn 24/7 aanwezig. De IC afdeling heeft een actief opleidingsbeleid voor IC-verpleegkundigen. De intensivisten en verpleegkundigen verzorgen onderwijs zowel binnen als buiten de Intensive Care en wij nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek.

Onze afdeling participeert actief binnen het regionale netwerk van MONICO (Midden-Oost-Nederlandse Intensive Care Organisatie).

Wat breng je mee?
Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze en antegraad opgeleide intensivist. Wij zoeken een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden die zich samen met de verpleegkundigen inzet voor uitmuntende patiëntenzorg. Subspecialisatie of expertise op een bepaald deelgebied wordt op prijs gesteld. Er wordt een actieve bijdrage van je verwacht aan onze opleidingsactiviteiten. Ervaring met wetenschappelijk onderzoek is een pluspunt.

Wij waarderen het enorm als je een dag met ons meeloopt, zodat je een indruk krijgt wat onze Intensive Care te bieden heeft.

Wij bieden jou
Je komt te werken op een moderne en uitstekend uitgeruste afdeling met betrokken en vriendelijke verpleegkundigen en goede collegiale verhoudingen. Daarnaast staat de ZGT Academie tot je beschikking met veel mogelijkheden voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het volgen van cursussen op diverse gebieden. Wij zijn ambitieus en hopen dat je dat ook bent, zodat we samen kunnen bouwen aan een mooie toekomst.

ZGT ligt in een prachtige regio met veel mogelijkheden voor ontspanning. Twente is een prachtige woonomgeving en heeft bovendien een aantrekkelijke woningmarkt.
Je krijgt een aanstelling als intensivist in loondienst en zult worden beloond conform de AMS.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.
De sollicitatiegesprekken met de vakgroep vinden plaats op 22 maart 2022 en het gesprek met de sollicitatiecommissie is nog nader te bepalen.

Ingang vacature 
woensdag, februari 2, 2022
Aantal FTE 
1.00
Aanstelling 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature 
maandag, februari 14, 2022
Inlichtingen bij 
dr. Bastiaan Wittekamp of dr. Bart Grady, vakgroep Intensive Care
Indienen sollicitatiebrief en cv via 
https://zgt.easycruit.com/vacancy/application/2873639/182703
E-mail 
b.wittekamp@zgt.nl / b.grady@zgt.nl
IC/Ziekenhuis 
Ziekenhuis Groep Twente
Functie 
Intensivist
Telefoonnummer 
088-7083990 / 088-708 3230